Outstanding Achievement

Medium Renovation Award

Westside Contemporary

The renovation of this contemporary West Los Angeles home seemed incomplete until we provided a vision of a new color palette and covered portico front entry.

In the back yard, an Asian-inspired landscape renovation complete with refurbished pond, new deck, and fire pit have transformed the once unuseable space into an entertaining paradise.

A deck made of eco-friendly "Choicedek" spans the entire back of the residence solving drainage issues and greatly increasing useable living play space.

The yard previously dominated by one, low-growing and unhealthy avocado tree is now canopied by four flowering shade trees. The custom ipe benches flank the newly renovated fish pond and provide seating area in the garden room across from the firepit.

The "Mulan" window frames golden bamboo and a seating area on the concrete paver terrace next to the fire pit.

Exterior Design

*

Television

*

Outdoor Furnishings

*

Philosophy

*

Press

*

Events